Mirë se vini në anketën në lidhje me përvojën e juaj si Klient i KFC-së. Ne i çmojmë komentet e juaja të sinqerta si dhe e vlerësojmë gatishmërinë tuaj për të gjetur kohën të plotësoni anketën tonë.

Për të filluar, ju lutemi shkruani informatat e mëposhtme nga fatura e juaj.

/ /

:

Receipt Image
 
 
Powered by smg Service Management Group